OD SUMRAKA DO ZORE

Jolina splitska fešta uz Rozgu, Hausera i Rađu

19.11.2015 u 12:22

Bionic
Reading

Dok drugi kukaju da nemaju vremena za sebe, dobro raspoloženi pjevač u svojih 24 sata uklopi snimanje pjesama, koncerte, igru s kćerima Ivom, Emom i Tijom, druženje sa suprugom Anom, sudjelovanje u humanitarnim akcijama, ali i neizbježno tulumarenje s prijateljima. Na Martinje u splitskom restoranu Petra Graše okupio je veliko društvo u kojem se našla Jelena Rozga s dečkom Stjepanom Hauserom, Luka Šulić s prijateljicom te Dino Rađa

Rođen u Zagvozdu, Joško Čagalj Jole poznat je kao jedan od najvećih veseljaka na našoj estradi. Uvijek je dobro raspoložen jer, kako sam kaže, razloga za nezadovoljstvo nema, sve su želje ostvarene - kako poslovne tako i privatne.

Unatoč obiteljskim i drugim obavezama, uvijek nađe vremena za druženje  s prijateljima. Redovito zalomi i s prijateljima u svom stanu u Splitu, a nedavno je u veselom društvu u restoranu prijatelja Petra Graše proslavio Martinje. Feštao je s prijateljicom Jelenom Rozgom i njezinim dragim Stjepanom Hauserom, a s njima su bili i Stjepanov kolega Luka Šulić s prijateljicom te košarkaška legenda Dino Rađa i Petar Grašo. Nakon večere u restoranu veselje se nastavilo u splitskom klubu u kojem je Jole imao nastup.

Ove godine Jole je Martinje slavio čak dva puta. Nekoliko dana kasnije praznik vina proslavio je s kolegama Zoricom Kondžom i Davorom Dretarom Dreletom.

'Moja Ane je predivna supruga koja mi drži leđa, razumije me i podupire u svemu. Pun sam energije i još uvijek obožavam otići na neki rock koncert, house party ili tamburaše. Čak sam i svoju Anu navukao na to', izjavio je Jole.


Zorica Kondža, Davor Dretar Drele i Jole vole skupa zatulumariti