NESPORAZUM

Johnny Depp ipak ne stiže u Hrvatsku

14.02.2014 u 15:54

Bionic
Reading

Isprva su svi pomislislili da stiže prava poslastica za ljubitelje 'Pirata s Kariba', ali je riječ samo o TV reklami

Kako piše na službenoj Facebook stranici Embassy Films Croatia, objavljen je poziv svim zainteresiranima da se jave na audiciju za novi film 'Pirata s Kariba', javlja Dnevnik.hr, no u međuvremenu se doznalo je ipak riječ o velikom nesporazumu.

Objava je napravila pravu pomutnju, jer ipak nije riječ o snimanju novog nastavka 'Pirata s Kariba'

Nakon nekog vremena na njihovoj službenoj Facebook stranici je u ista objava međuvremenu izmijenjena, tako da sad više nema sumnje da se radi o reklami.

'Ako želite sudjelovati u 'gusarskoj priči' (TV REKLAMI) i prepoznajete sebe ili nekoga koga znate u jednoj od ovih uloga molimo kontaktirajte nas...', stoji između ostalog u objavi, a naknadno je informacija o snimanju filma demantirana i komentarom: 'Dakle, informacija nije točna, NE radi se o snimanju 'Pirata s Kariba' nego TV reklame koja će se snimati na piratskom brodu'.

Prva audicija bit će u Zagrebu u subotu, 15. veljače 2014. na adresiPetrova 40, od 12 do 16 sati, a druga u utorak, 18. veljače 2014.Dubrovniku. Snimat će se početkom ožujka u Dubrovniku, navodi se nanjihovom profilu na Facebooku.

Embassy Films Croatia radili su i na seriji 'Game of Thrones' koja se također snimala u Hrvatskoj.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Usamljeni osvetnik
Sjene tame
Gonzo
Mrtva nevjesta