LJUBAV PRED KAMERAMA

Jennifer Aniston u zagrljaju Gerarda Butlera

12.03.2010 u 10:50

Bionic
Reading

Sinoć je u Londonu održana premijera filma 'The Bounty Hunter' na kojoj je Jennifer zabljesnula u oskudnoj minici pokazujući svoje lijepe noge, ali i iznenadivši okupljeno mnoštvo time koliko je prisna s Butlerom

Unatoč vrlo niskoj temperaturi, Jennifer Aniston stigla je na premijeru filma u Valentinovoj oskudnoj srebrnoj minicii fraku Aleksandera McQueena tena visokim štiklama Jimmyja Choa. Hladnoću joj je ublažio Gerard Butler, s kojim glumi u filmu Andyja Tennanta 'The Bounty Hunter' i koji ju je pokušao ugrijati spremno pozirajući zagrljen s njom pred kamerama okupljenih paparazza. Kao što je poznato, puno se šuškalo o njihovoj vezi pa su izazvali velik interes tabloida.

Gerard
je o Jennifer imao samo riječi hvale: 'Ona se ne ponaša kao diva. Vrlo je prizemljena, vrlo samouvjerena i dobro zna tko je, dok se ja uz nju osjećam poput malog dječaka kojeg nikada ne uzima za ozbiljno. Snimali smo po odličnom scenariju s odličnim redateljem pa smo oboje uživali radeći na ovom filmu.' Ona je pak hvalila Gerarda kao sjajnog kolegu: 'Volim svog Gerryja. Odlično smo se našli, redatelj je bio fantastičan, Gerry također, kao i ekipa u New Yorku, tako da nije bilo moguće išta krivo napraviti.' Pogledajte kako je bilo na premijeri u Londonu: