PRIJATELJI NAKON RAZVODA

Jelena Perčin u šetnji s bivšim suprugom i kćeri

10.11.2015 u 19:52

Bionic
Reading

Jelena se od bivšeg muža, zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića, s kojim ima šestogodišnju kćer Lotu, razvela prije četiri godine. I nakon rastave ostali su prijatelji čemu svjedoči i njihova današnja opuštena zajednička šetnja gradom

Prijateljstvo nakon razvoda s Kristijanom Babićem glumici Jeleni Perčin bilo je jedino moguće rješenje. Lijepa Konavoka i zagrebački ugostitelj roditelji su šestogodišnje Lote s kojom su danas viđeni u centru Zagreba. Bivši supružnici zbog svoje jedinice nakon rastave nisu isključili zajednička druženja. O razvodu je Jelena progovorila samo jednom naglasivši kako se na nj odlučila kad je shvatila da ona i Kristijan imaju posve drugačije poglede na život.

'U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela shvaćati da moj muž ne može biti sretan sa mnom. Da ne dijelimo iste životne vrijednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvijek bio nešto puno više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla biti razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih od njega odustala zbog neke trenutačne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sad sam odlučila živjeti', rekla je glumica prije četiri godine.

Zbog svoje kćeri u dobrim je odnosima bila i s Babićevom bivšom partnericom Majom Škufcom s kojom je on nakon Jelene dobio još jedno dijete.

'To nam je uspjelo možda zato što smo odgovorni i zreli ljudi, i zato što nam je naše dijete prioritet', rekla je Jelena koja je o svoje dvije veze nakon rastave nerado pričala. Ljubav s tajanstvenim Petrom iz Švicarske nije dugo potrajala, a ni ona s osječkim političarom Vladimirom Šišljagićem.