TEORIJE ZAVJERE

Je li prevara Kristen Stewart samo farsa?

14.09.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Kad je u srpnju američki magazin US Weekly objavio fotografije Kristen Stewart i Ruperta Sandersa u prilično prisnom izdanju, mnogi su bili šokirani, a o tome se ni danas ne prestaje pisati. No neki američki mediji tvrde da je sve samo farsa i namještaljka

Za glumicu koja je svoju četverogodišnju vezu s Robertom Pattinsonom uspjela više-manje sačuvati od javnosti, činilo se pomalo sumnjivo da bi odjednom postala toliko neoprezna i dozvolila 'trenutak indiskrecije' na tako javnom mjestu poznatom po tome da je uvijek preplavljeno paparazzijima. Također je jednako neobična bila i njezina javna isprika koju je odmah izdala, a u kojoj je izjavila ljubav Pattinsonu.

Uz iznimku ludih partyja i mentalnih slomova, malo je stvari koje u Hollywoodu ne kontroliraju PR-ovi pa stoga ne čudi da se i iza priče o prevari Kristen Stewart pojavila 'teorija urote' čiji zagovornici vjeruju da su fotografije namještene i da je sve skupa smišljano samo radi publiciteta, piše Huffington Post.

Urednica i novinarka Jenni Maier uvjerena je da je cijeli skandal insceniran kako bi pogurnuo karijere svih uključenih, a to potkrepljuje činjenicama:

Ne samo da sad i prosječna osoba zna tko su Rupert Sanders i Liberty Ross, već su oboje preplavljeni scenarijima, poslovima i svime što jedna holivudska obitelj može poželjeti. Liberty je, primjerice, nakon dugo godina ponovno nosila reviju na New York Fashion Weeku istisnuvši tako iz priče mnoga velika manekenska imena.

Maier također ističe da je samo nekoliko tjedana nakon skandala Pattinson krenuo na promociju svog novog filma 'Cosmopolis' koji je odlično prošao na kinoblagajnama unatoč mlakim kritikama. Pa iako je podnijela teret kritika, Stewart je izazvala golem publicitet pojavivši se na premijeri svog novog filma 'On The Road' prvi put nakon prekida.

O takvom razvoju priče spekuliraju mnogi američki mediji, a kakva je zapravo istina, vjerojatno ćemo uskoro saznati.