NAGRADNJAČA

Japanther i Repetitor u Tvornici kulture

03.10.2013 u 07:50

Bionic
Reading

Jedan od najistaknutijih bendova nove beogradske rock scene, Repetitor, koji su 2005. osnovali Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) ponovno nam dolaze u Zagreb i to u petak, 4. listopada! Ali to nije sve, uz njih će nastupiti i grupa Japanther - energični američkinoise-punk-rock duo!

Oni su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock 'n' rolla, post-punka i svega između, i bez sumnje su podigli letvicu svojim debitantskim albumom 'Sve što vidim je prvi put' (Odličan Hrčak, 2008.) koji je završio na vrhovima svih glazbenih lista 2008. godine te je redovno proglašavan kao jedan od najsvježijih i najautentičnijih albuma iz regije u posljednjih nekoliko godina.

Zbog toga ne treba naglašavati s kolikim se nestrpljenjem očekivalo novo izdanje. 'Dobrodošli na okean' je njihov novi album, dostupan od 29. studenog putem slovenskog izdavača Moonlee Records uz najavljujući singl 'U pravom trenutku'. Dugi period čekanja novog albuma bend je prikratio brojnim, izvrsnim i visoko energetskim koncertnim nastupima, koji su oduvijek bili njihovo najjače oružje za osvajanje novih poklonika, a čiji broj u Hrvatskoj rapidno raste sa svakim njihovim gostovanjem. Nastave li tim trendom, idući put ih slušamo u Domu sportova.
Što drugo reći nego, dobrodošli u fabriku!

JAPANTHER
Japanther su energični američkinoise-punk-rock duo, a ovo je njihov drugi nastup u Hrvatskoj, u sklopu europske promotivne turneje za njihov novi album 'Eat Like Lisa Act Like Bart', izdan u svibnju ove godine. Sve je počelo kasno jedne ljetne noći u mojoj spavaćoj sobi u Brooklynu, 2001. godine; kaže Ian Vanek , zadužen za bubanj, elektroniku i vokal. Drugi dio Japanthersa čini Matt Reilly, bas gitara i vokal.

Više o događaju saznajte na stranici Tvornice kulture

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Marin Tomić
Dunja Bahtijarević
Boran Mitrović