IDA PRESTER IZ TOKIJA

'Japanci su najpristojniji robotići na svijetu'

08.01.2015 u 10:21

  • +3

Prester

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Sa suprugom Ivanom Peševskim glazbenica i voditeljica Ida Prester putuje Dalekim istokom. Prva destinacija bila im je Tokio, a nakon Japana posjetit će Vijetnam. Poslije odmora Lollobrigida počinje s pripremama za veliki koncert u Tvornici 14. veljače

'Tokio je jedan ogroman red za čekanje. Nitko ni ne pita za što, samo vide red i stanu, u kilometrima. Bez nervoze, sa smiješkom, u tišini. Mali, dragi, najpristojniji robotići na svijetu. Nevjerojatno su dragi, ali zacementiranog osmijeha. Ukratko rečeno - bogatstvo, red i disciplina', opisala nam je Ida Prester svoj doživljaj japanske prijestolnice i najvećeg grada na svijetu s 35 milijuna stanovnika.

Poznata glazbenica i voditeljica sa suprugom, Beograđaninom Ivanom Peševskim nakon odličnog koncerta Lolobrigide na Silvestrovo u beogradskom klubu Mikser House uputila se na dugo priželjkivano putovanje Dalekim istokom. Prva destinacija bila im je Tokio.


Ida nam je imala što reći i na temu shoppinga te o cijenama u jednom od najskupljih gradova svijeta. 'Da sam barem došla prije 10 godina u Tokio. Sad mi je sve ili premalo ili sam prestara. Sve je slatko, medeki, šljokice, volani... moda za 12-godišnje djevojčice. Koliko vidim, grad realno nije više ništa skuplji od Zagreba i Beograda. Taksi, hrana, piće, javni prijevoz... sve je tu negdje. Nekoć su bili napredniji, a vidi kako smo ih stigli!', našalila se Ida u svom stilu. Nakon Japana posjetit će Vijetnam, a on je, veseli se Ida, posve druga priča od Japana. 'Idemo u prirodu odmoriti se od gradske psihodelije.' Za vrijeme maminih i tatinih putešestvija malenog Roka čuvat će baka u Beogradu. Za sina Ida kaže da joj je nešto najbolje što joj se dogodilo u životu, iako majčinstvo u njezinom slučaju, priznaje, nije uvijek med i mlijeko.