PREOBRAZBA IVANE MARIĆ

Jacques: Hvala im što su me napravili tako elegantnog

22.10.2015 u 14:35

Bionic
Reading

Ove nedjelje Ivana Marić u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' otpjevat će pjesmu Jacquesa Houdeka 'Stotinama godina', a s obzirom na pjevačevu građu, šminkeri su se morali potruditi da na malim ekranima bude što uvjerljivija

'Napravili su sjajan posao. Hvala im što su me napravili tako elegantnog. Siguran sam da će Ivana biti sjajna. Ona je odlična pjevačica, a kroz ovaj je show dokazala i da je prava show woman. Uvjeren sam da će biti super', rekao nam je Jacques.

'Očekujem najviše od sebe. Ovo će biti the best. Jacques ima specifične pokrete koje nisam prije primjećivala kod njega', kazala je Ivana, a pripremajući se za ovu izvedbu neprestano je u automobilu slušala 'Stotinama godina'.

Jacques je, inače, tu pjesmu izveo prije četiri godine na Dori, a iako je tada na Eurosong otišla anonimna Daria Kinzer, pjevačeva pjesma uskoro se prometnula u veliki hit i mnogima je i danas žao što pjevača te godine nisu vidjeli kao našeg predstavnika na najvećem europskom festivalu kiča.