JAMIE DORNAN

'Izgubio sam ženu koju sam najviše volio'

13.01.2015 u 15:34

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' nakon obiteljske tragedije i ljubavnih razočaranja sreću je pronašao uz suprugu Ameliju koja mu je pomogla prebroditi najbolniji gubitak u životu

'Sedam mjeseci sam vezivao žene, bio seksualni ovisnik, psihopat i serijski ubojica, a sad mi je toga već dosta!' , priznao je s olakšanjem Jamie Dornan (32), zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' u svom posljednjem intervjuu. Odahnula je, čini se, i njegova supruga, glazbenica Amelia Warner koja ga je pratila na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa.

Naime atraktivni irski glumac proslavio se u Velikoj Britaniji ulogom u seriji 'The Fall', u kojoj uz Gillian Anderson glumi serijskog ubojicu.

Serija je stekla ogromnu popularnost i doživjela dvije sezone, ali tek slijedi ono najbolje što ćemo vidjeti od njega. Uloga Christiana Greya osigurala mu je svjetsku popularnost, ipak vrlo povučeni Dornan priznaje da ga taj status nimalo ne veseli.

Ove godine je, kaže, imao tek sedam dana slobodnog vremena između snimanja serije i filma. Prije godinu dana postao je tata i zbog prezaposlenosti nije mogao gledati kćer kako raste te biti svjedok njezinih prvih koraka. Njegova partnerica u filmu 'Pedeset nijansi sive' Dakota Johnson za Dornana tvrdi da je najpristojnija osoba koju je upoznala, što nije išlo u korist stvaranju kemije na setu. A samo snimanje filma slavni Irac opisuje kao bizarno. 'Ni u najluđim snovima nisam zamišljao da ću te stvari morati raditi pred kamerama. Prije povratka kući ženi i djetetu dugo sam se tuširao da bih isprao sa sebe taj lik', iskren je bio Dornan o filmu koji u kina stiže na Valentinovo.

Bivši dečko glumice Keire Knightely ne skriva činjenicu da je dosad na poslovnom planu imao sreće u životu. 'Nikad nisam bio frajer na kojeg padaju žene. S licem naivca, nisam se ni nadao ovakvim filmskim ulogama, ali život mi je priredio velika iznenađenja i zasad se snalazim u ovom kaosu', zaključio je.

Inače, kad je privatni život u pitanju, Jamie daje odgovore na kapaljku. Za glumu ga je zaintrigirao otac, po profesiji ginekolog, koji je i sam u mladosti htio postati glumac. Majku Lornu, medicinsku sestru, glumac je izgubio kad je imao 16 godina.

'To su najgori trenuci u mom životu. Obitelj mi je tajila da mama boluje od raka. I dan danas osjećam bijes zbog njezine prerane smrti. Samo godinu dana nakon gubitka majke moja četiri najbolja prijatelja poginula su u prometnoj nesreći. Mislio sam da se nikad neću oporaviti. Ali ako imate pravu osobu uz sebe, i najveće rane zacijele', rekao je Dornan, misleći na suprugu Ameliju.