NAPUNILA 45 GODINA

Ivanka Mazurkijević: Proslava rođendana na dvije adrese

07.12.2016 u 17:39

Bionic
Reading

Jedna je od naših najoriginalnijih pjevačica, Ivanka Mazurkijević danas je proslavila 45. rođendan. Autorica pjesama u grupi Stampedo, skladateljica kazališne glazbe, a povremeno i glumica otkrila nam je kako se i gdje provela na svoj dan, prisjetila se proslava rođendana koje će uvijek pamtiti, a ispričala nam je i kakve poklone voli dobivati

'Rođendan sam proslavila pola dana u Rijeci, a pola dana bila sam u Velikoj Gorici. Mislim da je to pošteno jer sam dva tjedna u mjesecu u Zagrebu, a dva tjedna u Rijeci', rekla nam je dobro raspoložena slavljenica.
 
Sama sebi je, kaže, poželjela sve i svašta.
'Što da se lažemo, vremena je malo pa molim Svemir da mi se sve posloži. Zdravlje, sreća i ljubav se nekako prožimaju. Voljela bih bazen, no ne da ga sama čistim', smije se Ivanka Mazurkijević. Kad je o poklonima riječ, njoj ih je, tvrdi, lako kupiti.

'Sve nosim. Staro, mlado, ružno mi je lijepo, lijepo. Nema toga što ja nemam, a da mi ne može na kolekciju pristići. U zadnje vrijeme više volim poklanjati. Stanje je takvo da treba puno davati', ističe.

Simpatična umjetnica prisjetila se i rođendana koji će uvijek pamtiti.
'Pamtim svoj 40. rođendan jer sam taman bila mlada mama pa sam imala izlazak od sat i pol. Prošli rođendan je bio s ekipom Paola Magellija u Pratu gdje je složio meni nestvaran koncert s Arthurom Annecchinom i ekipom', kaže.

Ovih dana ona i njezin partner Damir Martinović Mrle kao MrLee & IvaneSky predstavili su svoj drugi singl s albuma 'Colors'. Riječ je o pjesmi 'Happiness'svojevrsnom dokumentarcu Ivanke i Mrleta te njihovih gostiju. Pjesma je nastala za potrebe predstave Senke Bulić 'Živjet ćemo bolje'izvedene u Zagrebačkom kazalištu mladih. Njihov album 'Colors' glazbeni kritičari ocijenili su kao konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni.

'I dalje radimo punom parom. Novi CD je u pripremi, nove predstave za koje ćete čuti, a koncert Stampeda je u Opatiji na Badnju večer kod kućica s kuhanim mlijekom. Stampedo isto radi album o Šljokici i čačkalici. Fatalna ljubav. Novi član je jazz gitarist i Mrle nam pomaže s elektronskim čudarijama. Moralo bi, trebalo bi biti super', pohvalila se Ivanka.

Spot 'Happiness' pogledajte ovdje: