SREĆA U UMAGU

Ivanišević uz Tanju otkrio što im djecu čini sretnom

18.07.2016 u 17:46

Bionic
Reading

Iako u subotu nije zaigrao najavljivani egzibicijski meč s nekadašnjim suparnikom na teniskom terenu i prijateljem Andreom Agassijem raspoloženi Goran Ivanišević otkrio je jedan detalj koji ga trenutačno veseli u životu. U Umagu je bio u društvu bivše supruge Tanje Dragović i djece, kćeri Amber i sina Emanuela. Bilo je to prvi put nakon dugo vremena da su se bivši supružnici s djecom pojavili u javnosti i pristali na zajedničko fotografiranje

Zbog problema s Agassijevim leđima, Ivanišević nije doživio dugo priželjkivani revanš sa svojim nekadašnjim velikim suparnikom, no itekako je bilo razloga za dobro raspoloženje u Umagu. Evo i zašto.

'Svi znamo da se dica vole hvaliti moj tata ima brod, avion... Moja će moći ići okolo i govoriti moj tata ima stadion', našalio se Splićanin u svom stilu na otkrivanju imena ATP stadiona u Umagu koji je nazvan upravo po njemu. Na iznenađenje mnogih, Goranu je na turniru podršku došla pružiti i bivša supruga Tanja Dragović, a uz ponosnog tatu bili su i 13-godišnja Amber i osmogodišnji Emanuel.


Tanja i Goran s djecom na svečanom otkrivanju imena ATP stadiona u Umagu koji je nazvan po njemu


Goranova sreća zbog obiteljskog okupljanja 

Tanja i Goran posljednji put su od rastave 2013. vrlo rijetko fotografirani zajedno u javnosti, no dobro je poznato da su ostali u prijateljskim i poslovnim odnosima. U prilog tome govori i Tanjin dolazak u Umag s djecom, a njihove zajedničke fotografije pak govore same za sebe.