OPET SVAĐE OKO POSLA

'Ivana, ti si u kuhinji uvijek nervozna!'

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 05.05.2009 19:12
  • Objavljeno 05.05.2009 u 19:00
natpis farma

natpis farma

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Iako im ovaj natpis visi u kući, čini se da ga još nisu primijetili i pročitali, a naročito je vidljivo da ga ne primjenjuju. Da farmerice ni dan i pol ne mogu izdržati a da si međusobno ne predbacuju koja više radi, odnosno ljenčari, dokazala je i nova scena u kojoj je vulgarni način izražavanja pokazala i miss Paris

Dok su Mario, Dino i Marina sjedili za stolom, Ivana je živčano prolazila kuhinjom priznavši da je nervozna. 'Tebi, Ivana, ne prija kuhinja. Budeš uvijek nervozna', dobacila joj je tada Marina. Ivana je, i dalje s notom zamjerke u glasu, rekla kako nije da joj ne prija kuhinja, već da joj ne prija da je briga za cijelu kuću na njezinim leđima, dok drugi vani ljenčare. Budući da su upravo prisutni stanari proveli cijelu jutro vani učeći bačvarski zanat, osjetili su se prozvanima. 'Ja znam što sam ja radila vani, ja sam izvršavala zadatak', odmah se opravdala Marina. Budući da nije htjela precizirati na koga misli, Dino je rekao da je uvijek 'netko' u pitanju i da mu je dosta tih njihovih priča. Ivana je tada sarkastično odgovorila da uopće nije nervozna te da je sve super.

Kada se spomenuto društvo razišlo kako bi nešto napravili dok ručak ne bude gotov, Dino je pokušao izvući iz Ivane što je to točno muči. 'Ma šta je ona izvršavala zadatak, šta je radila? Gladila si je onu stvar cijelo jutro tamo s vama!' bijesno je i nimalo damski sasula paljbu po, možemo zaključiti, Marini. Dečke je usto i optužila da su šutjeli kao zaliveni tijekom Marinina opravdavanja.

 


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi