VRUĆI POLJUPCI

Ivan Todorić i djevojka Milica u ljubavnom zanosu tijekom meča

23.07.2015 u 16:35

Bionic
Reading

Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora i najmlađi sin predsjednika Uprave Agrokora Ivice Todorića, Ivan, uživao je u zagrljajima i poljupcima sa svojom lijepom djevojkom Milicom Mihajlović, s kojom je u višegodišnjoj ljubavnoj vezi

Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić i njegova djevojka, manekenka Milica Mihajlović, izgledaju jako zaljubljeni. Svoju ljubav nisu mogli sakriti na jučerašnjem egzibicijskom meču peterostrukog osvajača Croatia Open Umaga Carlosa Moye s Magnusom Normanom. Sjedili su u VIP loži u društvu Davora Lukšića, jednog od najbogatijih Hrvata, i njegove zaručnice Cristel Carrisi, koji ljetuju u Umagu.

Ivan i Milica do sada nisu davali izjave o svojoj ljubavi. Sredinom srpnja prije dvije godine krenuli su svatko svojim putem, a prekid njihove četverogodišnje veze mnoge je šokirao. No nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. Među njima se ponovno rodila ljubav u studenom 2013. na proslavi Miličina rođendana u Beču, kada su si odlučili dati drugu šansu.


Ivan i Milica uživali su u društvu Davora Lukšića i njegove zaručnice Cristel Carrisi