SUDAR U TROGIRU

Ivan Pažanin nakon nesreće progovorio o - sreći!

06.07.2016 u 16:16

Bionic
Reading

Poznati splitski kuhar i član žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!' prije nekoliko dana doživio je sudar koji je skrivio motociklist naletjevši na njegov automobil. Ivan je prošao neozlijeđeno, a u razgovoru za tportal rekao je kako sudar ne želi komentirati. Trenutno je zaokupljen obavezama u trogirskom restoranu, a najzaslužnija za njegovu sreću je djevojka Andrea Koprčina

Splitski majstor kužinavanja, šarmantni chef Ivan Pažanin (33) početkom tjedna u Trogiru doživio je prometnu nesreću na izlasku iz autopraonice. Motociklist koji je naletio na njega i skrivio sudar zadobio je prijelom noge, no Ivan je prošao bez ozljeda. Na pitanja o nesretnom događaju Pažanin je ovaj put jako suzdržan.

'Ništa me ne pitajte o tome jer nemam što reći. Ipak je to moja privatnost, a ne bih htio i zbog drugih ljudi', kaže Pažanin. Nakon kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!' vratio se obavezama u trogirskom restoranu u kojem radi kao chef, a planova za ljetni odmor zasad nema.

'Previše je posla trenutno da bi se razmišljalo o odmoru. A i Čiovo je blizu, a na njemu nalazim svoj odmor kad mogu', kaže Ivan, no svaki slobodan trenutak poklanja djevojci, 26-godišnjoj Solinjanki Andrei Koprčini, kojoj često pojavljivanje u medijima ne pada teško.

'Malo se previše piše o nama i nije da sam presretan zbog toga. Ali Andrea se dobro snalazi u tome', kaže Pažanin, zaključivši kako je sve lakše kad su njih dvoje sretni.


Ivan i Andrea pojavljuju se u novom spotu klape Rišpet