BIPA FASHION.HR

Iva Balent i Milica Mihajlović znaju se zabaviti

28.10.2015 u 14:30

  • +13

Poznati na prvoj večeri BIPA Fashion.hr-a

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/PIXSELL

Bionic
Reading

Sinoć je na Zagrebačkom velesajmu započelo jubilarno dvadeseto izdanje BIPA FASHION.HR-a, a on je, kao i proteklih godina, privukao ljubitelje mode i one koji se njome profesionalno bave

Reviju je otvorila Aleksandra Dojčinović, a iako su svi očekivali da će prijateljicu iz prvih redova doći podržati Severina, pjevačica ipak nije viđena na Velesajmu.

Zato su u 10. paviljon stigle brojne druge poznate osobe, među kojima su se modnim izričajem isticale direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent i Milica Mihajlović, dugogodišnja djevojka Ivana Todorića, predsjednika Nadzornog odbora Agrokora.

Atraktivna srpska manekenka, koja je s Ivanom Todorićem u ljubavnoj romansi šest godina, modelingom se počela baviti kad joj je bilo šesnaest godina, a bila je zaštitno lice svjetske kampanje Levi’sa te je svojedobno krasila naslovnicu srpskog Cosmopolitana.

Osim Milice i Ive, reviju su došli pogledati Danijela Martinović, Sandra Perković, Renata Sopek, Mila Elegović, Jole sa suprugom Anom, Ecija Ojdanić, Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Mirna Medaković i brojni drugi.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.