PJEVAČKI HIT SHOW

Ispali Pjerino i Iva, Nina 'rasturila' sevdalinkom

04.04.2015 u 22:32

  • +31

The Voice: 3. live emisija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Bionic
Reading

Ove subote u popularnom HTV-ovu pjevačkom showu 'The Voice' nastupilo je svih 16 preostalih natjecatelja, po četvero iz svakog tima

Večeras su gledatelji svojim glasovima putem telefona i SMS-a od ispadanja spasili osmero natjecatelja, iz svakog tima po dvoje. O sudbini ostalih odlučivali su njihovi mentori, pa je tako nakon večerašnje emisije ostalo još 12 natjecatelja u 'Voiceu', dok ih je četvero ispalo.

Treću emisiju uživo obilježilo je ispadanje dvoje izrazitih favorita, Pjerina Ruževića iz tima Jacquesa Houdeka i Ive Ajduković iz tima Tonyja Cetinskog.

Prvi su nastupali natjecatelji iz tima Indira: Ana Opačak nadahnuto je otpjevala Armstrongov klasik 'What a wonderful world', dok je Karla Cvetkovića zapala pjesma 'Let me entertain you' Robbieja Williamsa, koju je izveo na gotovo isti način kao prošlog tjedna 'Ja bih preživio' legendarnog Dine Dvornika. Mateo Resman potom je solidno otpjevao 'Grenade' Brune Marsa, a Bruna Oberan je opet potvrdila status jedne od favoritkinja sjajnom izvedbom pjesme 'Hurt' Christine Aguilere. Svojim glasovima publika je u daljnje natjecanje poslala Brunu i Anu, pa je Indira morala birati između dva pjevača. Na kraju se, s obzirom na činjenicu da je Karlo u večerašnjoj emisiji očito dosegao svoj plafon, ipak odlučila za Matea.

Ana Opačak - What a Wonderful World

Kao i dosad u emisijama uživo, od svih mentora najteži posao imao je Jacques, koji je u svom timu okupio najjače vokaliste u showu. Jedan od vodećih favorita showa Pjerino Ružević odlično je otpjevao 'Tko sam ja da ti sudim' Olivera Dragojevića, a nakon njega je Ema Gagro jednako dobro izvela 'Pelin i med' Dine Dvornika. Potom je Gibonnijeve 'Dvije duše' otpjevao Dino Ružević, nakon čega je uslijedila jedinstvena Nina Kraljić, koja je fantastično izvela sevdalinku 'Što te nema' Jadranke Stojaković. Na takvu se Nininu izvedbu mentor Jacques samo duboko poklonio, dok je Indira dometnula da je Nina sevdalinkom 'parala dušu'. Gledatelji su telefonskim pozivima i SMS-ovima spasili Ninu Kraljić i Dinu Petrića, pa se Jacques našao na mukama. U konačnici je od ispadanja spasio Emu Gagru, pa je tako iz showa ispao Pjerino Ružević, jedan od glavnih favorita za osvajanje showa.

Nina Kraljić - Što te nema

Nastup Tonyjeva tima ostat će upamćen po još jednom ispadanju jednog od favorita. Prvi je pjesmu 'Freedom' Georgea Michaela vrlo dobro otpjevao Alen Bičević, nakon čega je Sinjanka Iva Ajduković izvela 'Dođi' Parnog valjka. Jure Brkljača otpjevao je 'Još i danas zamiriše trešnja', pjesmu koju je proslavio pokojni Toše Proeski, dok je uvjerljivo najbolja bila Sara Barbarić koja je impresivno izvela hit 'It's raining men'. Publika je svojim glasovima nagradila nju i Juru, dok je mentor Tony od ispadanja spasio Alena Bičevića, pa je tako ispala favoritkinja Iva Ajduković.

Sara Barbarić - It's raining men

Posljednji u emisiji pjevao je Dečakov tim. Simpatična Elena Stella solidno je otpjevala 'Many rivers to cross' Jimmyja Cliffa, a potom je Urbanovu 'Mjesto za mene' vrlo dobro izveo Marin Jurić Ćivro. Još jedan miljenik ženske publike, mladi rocker Mahir Kapetanović Maki, istupio je izvan svog uobičajenog žanra s dance hitom 'Love me again' Johna Newmana, dok je posljednja u večerašnjem Voiceu pjevala Iva Gortan, koja je izvela emotivnu 'I'm not the only one' Sama Smitha. Publika je od ispadanja spasila Ivu i Marina, a mentor Ivan Dečak je na kraju džentlmenski odlučio dalje odvesti Elenu Stellu, pa je tako Maki ispao iz showa.

Marin Jurić Ćivro - Mjesto za mene