JASENKO HOURA

Iskreno o spačkama u bendu i ljubavima svojih kćeri

17.08.2016 u 21:21

Bionic
Reading

Jasenko Houra tvrdi da dok bend svira dotle postoji, a Prljavom kazalištu se bliži 40. obljetnica karijere. Prljavci se i danas dobro zabavljaju kao i sedamdesetih godina kad su počinjali, a na sceni i izvan nje još uvijek im ne nedostaje ni različitih zgoda ni spački. I privatno je gitarist, pjevač i autor sretan i ispunjen u obitelji sa suprugom, sinom i dvjema kćerima za koje je ispričao kako se nosi s njihovim ljubavnim životom

'Ne smiješ u kombiju ili na putu zaspati, a da ti ne naprave nekakvu spačku. Nekad su morali prepričavati što je netko nekome napravio, a sad se to stavlja na internet. Imam jednog člana grupe kojem sam dužan, imat ćemo žestok dvoboj jer ima nekoliko stvari koje je snimio, a koje nisu baš korektne ni u redu s obzirom na godine', ispričao je za InMagazin Jasenko Houra.

Osim podvala na putu, dozu smijeha im često priušti i pjevač grupe Mladen Bodalec koji je već nekoliko puta pao s pozornice.
'Iz večeri u večer čekam novi podvig jer je to sad već prešlo u kultne stvari. Rijetko to izvede, ali kad to izvede, onda to izvede spektakularno', smije se Houra.

Supruge članova benda su rijetko kada s njima u backstageu
'To je kao da pitaš nogometne igrače jesu li im žene u svlačionici prije utakmice. Postoje neke stvari koje ne idu zajedno', objasnio je Jasenko. U njegovoj kući žene, koje su u obitelji Houra u većini, često imaju glavnu riječ.

'Imam jedan ženski dio koji je kao Modni mačak i govori 'ovo ti ide, ovo ti ne ide', otkrio je. Slab je na svoje kćeri Mirjanu i Doru pa mu nije lako nositi se s njihovim ljubavnim životima.
'Svojoj supruzi sam rekao iz zafrkancije - vama mamama je svaki dobar, a nama očevima nije', rekao je kroz smijeh.