BAJKERSKA POSLA

Indira uživa u koži, mirisu benzina, brzini i vjetru u kosi

05.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Brojni su poznati ljubitelji motora: Siniša Glumičić, Dino Rađa, Sandi, Marko Perković Thompson, Jole, Rene Bitorajac, Goran Navojec, a klubu rezerviranom uglavnom za muškarce priključila se i popularna dama. Kako je suprug Indire Levak, Miroslav, ljubitelj brzina, svoju ljubav je prenio i na pjevačicu pa sada zajedno uživaju u vožnji na dva kotača

Indira i njezin suprug, poduzetnik Miroslav Levak koriste svaki slobodan trenutak da bi zajedno uživali u malim ritualima. Jedan od njih je i vožnja motorom, na kojem su proveli protekli sunčani vikend.

Fanovi pjevačice grupe Colonia i mentorice u HRT-ovu showu 'The Voice - najljepši glas Hrvatske' bili su oduševljeni kad je objavila sliku na kojoj pozira s kacigom naslonjena na motor pa su je obasuli raznim komplimentima.

'Svaka čast, za sve si stvorena. Žena lavica', 'Mačka si za pet, ak' imaš cajta, dojuri u Zagorje', 'Samo daj po gasu i pazi na zavoje', neki su od njih.

Indira je velika ljubiteljica vožnje. Vozački ispit za upravljanje automobilom položila je iz prve, na što je jako ponosna, a od prvog većeg honorara priuštila si je i svoj prvi auto, tada popularni Yugo 45.

Uživate li u nedjelji? Ja sam na dva kotača...e to je za mene uživancija! ;)

Posted by Colonia on 3. travnja 2016


Nemam mira, zovu me daljine! ??

Posted by Colonia on 18. kolovoza 2015

Ahaaa Ira motoristica! ?? Malo pobjegli u prirodu...❤

Posted by Colonia on 26. travnja 2015