LJUBAVNICI I IZA KAMERE

Igre zavođenja Penny i Leonarda: Ljubav više nije tajna

07.01.2016 u 17:34

Bionic
Reading

Iako je glumica serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco prije dva mjeseca izjavila kako je s kolegom iz serije i bivšim dečkom Johnnyjem Galeckim veže samo veliko prijateljstvo, njihovo ponašanje na jučerašnjoj dodjeli nagrada People's Choice Awards bilo je puno više od toga

Bila je to prava fešta ljubavi Penny i Leonarda, samo su neki od napisa u američkim medijima nakon sinoćnje dodjele američkih nagrada People's Choice Awards gdje se i serija 'Teorija velikog praska' okitila čak dvjema nagradama - onom za omiljenu seriju i najbolju komediju. Glavni junaci Kaley Cuoco i Johnny Galecki na dodjeli su bili i više nego dobro raspoloženi, a njihov flert u javnosti pokazao je kako su bliski prijatelji postali još bliskiji. Johnny i Kaley bili su u vezi 2009. godine.

Nakon što se Cuoco nakon godinu dana braka u rujnu razvela od tenisača Ryana Sweetinga ona i Galecki postali su nerazdvojni, a njihove zajedničke fotografije na njezinom Instagramu svakodnevna pojava. Tada je objasnila kako između njih nema ljubavnih iskri, no od tada je prošlo tri mjeseca.

'Bili smo zajedno prije pet godina, ali smo nastavili svaki svojim putem. Prekid nas nije udaljio, ostali smo najbolji prijatelji. Mnogim bivšim ljubavnicima to nije uspjelo, ali nama jest i znam da je to mnogima čudno', komentirala je Kaley svoju bliskost s Galeckim.

U međuvremenu, čini se, da su se neke stvari ipak promijenile.