OVE SRIJEDE

Igor Geržina i Zdenka Kovačiček u zagrebačkom klubu Sax!

25.05.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Koncertom koji će održati u srijedu, 27. svibnja saksofonist Igor Geržina završava sezonu sjajnih koncerata prigodnog naziva 'Sax in the City' koje jednom mjesečno održava u kultnom zagrebačkom Saxu

Saksofonist i skladatelj Igor Geržina iza sebe ima preko 20 godina profesionalne glazbene karijere, četiri samostalna albuma, gostovanja na gotovo 100 diskografskih izdanja, a dobitnik je i velikog broja prestižnih glazbenih nagrada. Također, unazad par godina vrlo uspješno prezentira Hrvatsku u svijetu s obzirom da se njegova glazba emitira na radijskim postajama na čak četiri kontinenta, a dobio je i mnoga priznanja te odlične recenzije na svjetskim smooth jazz portalima.

 


Geržina za posljednji ovosezonski nastup u Sax! dovodi i posebnu gošću. Ona je svima poznata legenda hrvatske glazbe, jedinstvena jazz i rock pjevačica Zdenka Kovačiček, koja će vas s lakoćom odvesti u ekstravagantni svijet smooth jazza i večer kvalitetne glazbe. Ovim koncertom završava sezona odlično posjećenih jednomjesečnih koncerata ovog briljantnog saksofonista i njegovog ansambla u kultnom zagrebačkom klubu. Stoga svakako dođite u srijedu u klub Sax! gdje vas očekuju Igor Geržina i neponovljiva Zdenka Kovačiček.

Ulaz je slobodan, a koncert počinje iza 21 sat.