LJUBAVNI PREPOROD

Igor Cvitanović u novom braku ne skida osmijeh s lica

10.06.2016 u 14:47

  • +4

U caffe baru Corner odrzan je Campari party

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Jurica Galoić/Pixsell

Bionic
Reading

Igora i Tanju Cvitanović sve je češće moguće vidjeti na javnim događanjima, a jučer nisu propustili ni Campari party. Proteklog vikenda pohodili su zajedno i modni događaj Fashion Week Zagreb. Osmijeh na licu bivšeg nogometaša, koji je prošle godine ušao u drugi brak, sasvim je dovoljna poruka kako je u novom braku sretan i zadovoljan

Igora Cvitanovića proteklih godina nije se moglo često vidjeti u javnosti, no njegove navike očito da je promijenila nova supruga Tanja Cvitanović. Dobro raspoloženi supružnici jučer su u društvu mnogih poznatih uživali una Campari partyju, a prošlog vikenda pogledali su i modne novitete na Fashion Weeku Zagreb, na kojem je svoju novu kolekciju predstavila i Igorova bivša supruga, modna dizajnerica Marija Cvitanović. 

Igor i Tanja vjenčali su se prošle godine u ožujku nakon dvije godine veze. Svadba je bila u zagrebačkom hotelu Westin, a tada ponosni mladoženja Cvitanović nije krio da je svaki detalj vjenčanja bio savršeno isplaniran. O mogućoj prinovi u obitelji, izjavio je tada za tportal, oboje razmišljaju i voljeli bi da im se i to uskoro dogodi.

'Nismo previše opterećeni time. Bit će što nam Bog da. Zasad nam je drago da smo se odlučili za vjenčanje i da je pobijedila ljubav. Jer jedino je i ona ta koja je najvažnija', rekao je Igor.

Da je bivši dinamovac ludo zaljubljen, javnost je doznala u siječnju prije dvije godine, kada su ga fotografi snimili dok se šetao Cvjetnim trgom držeći za ruku lijepu plavokosu djevojku. Uskoro je na Facebooku promijenio status svoje veze i objavio fotografiju s budućom suprugom. Igorova je supruga poduzetnica koja sa sestrom ima u vlasništvu privatnu tvrtku čije je poslovanje vezano uz dodatke prehrani.


Tanja i Igor prošlog su vikenda bili i na modnom događaju Fashion Week Zagreb

S dizajnericom Marijom Cvitanović dijelio je trinaest bračnih godina, a rastali su se prije pet godina