KLUB PREVARENIH SUPRUGA

I Sandra Bullock napustila supruga

18.03.2010 u 13:42

Bionic
Reading

Nakon Kate Winslet, koja je ovih dana ostavila Sama Mendesa, na red je došla i Sandra Bullock, koja je u službenom priopćenju izjavila da odgađa svoj dolazak na londonsku premijeru filma 'The Blind Side' zbog neočekivanih privatnih razloga. Nije dugo trebalo da se sazna da je napustila kuću u kojoj je živjela sa suprugom nakon otkrića njegove nevjere

Nakon što je magazin In Touch Weekly objavio da Jesse James, suprug Sandre Bullock, vara svoju dragu, mediji su objavili da je njihov brak pri kraju. Potvrda je došla samo dan kasnije, kada je Sandra u službenom priopćenju odgodila svoj dolazak na londonsku premijeru filma 'The Blind Side' zbog neočekivanih privatnih razloga. Navodno je za sve kriva izvjesna Michelle 'Bombshell' McGee, model za tetovaže, koja je preko jedne društvene mreže zavela Jessea, i to upravo u vrijeme dok je Sandra snimala film na čiju londonsku premijeru neće doći. Navodno ne znajući da je Jesse oženjen i još k tome za oskarovku, tattoo cura Bombshell pokajala se i rekla da se nikad ne bi spetljala s njim da je znala da je u braku.

Inače, Sandra i Jesse u braku su od 2005. godine, kada je njihovo vjenčanje u Santa Barbari sa 300 uzvanika bio jedan od događaja godine u svijetu slavnih.