VODI DORIS PINČIĆ

Hrvatska verzija 'Pinkovih zvezdica' uskoro na RTL-u

12.05.2015 u 12:08

Bionic
Reading

Na RTL-u s prikazivanjem započinje emisija 'Zvjezdice' koju će voditi Doris Pinčić Rogoznica i u koju će se moći prijaviti sva djeca do petnaest godina. Uskoro ćemo dobiti najljepši dječji glas Hrvatske!

Osim nove sezone regionalnog 'Big Brothera', RTL je za jesen pripremio još jedan show, a riječ je o 'Zvjezdicama', glazbenom natjecanju namijenjenom djeci do petnaest godina.

Voditeljska palica pripala je glumici Doris Pinčić Rogoznica, kojoj je ovo već treći voditeljski angažman na RTL-u, pa slobodno možemo kazati kako polako ali sigurno postaje jedno od prepoznatljivih lica ove televizije.

'Veselim se što ćemo konačno imati emisiju koja će djeci dati priliku da pokažu što znaju. Talent se brusi od mladosti. Bez obzira na to hoće li se nastaviti baviti pjevanjem i ganjati karijeru ili će im sudjelovanje u showu biti samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što će se odvažiti i zapjevati pred publikom i žirijem. A za one koji bi se kada malo narastu voljeli baviti glazbom, ovo će biti velika prilika i olakšati im put. Sretna sam što ću biti dio toga', istaknula je Doris.

Inače, slična emisija se s ogromnim uspjehom već prikazuje u susjednoj Srbiji na kanalu Pink, a s obzirom na to da u foršpanu RTL-a možemo vidjeti kadrove upravo iz 'Pinkovih zvezdica', čini se da je RTL od srpske televizije otkupio licencu za emitiranje showa.