SVI SU LUDI ZA BONOM

Hrvati cijelu noć čekali u redu za ulaznice za U2

27.03.2009 u 09:41

Bionic
Reading

U ponoć preko interneta, a u devet sati ujutro na prodajnim mjestima većih gradova Hrvatske počela je prodaja ulaznica za koncert U2. Izuzetno velik interes rušio je servere više puta tokom noći, a najuporniji su probdjeli cijelu noć pred prodajnim mjestima

Točno u ponoć putem interneta započela je prodaja ulaznica za koncert U2. Zbog iznimno velike navale, serveri su tijekom noći više puta bili srušeni. Kako objašnjavaju u Ticketprou, kartični sustav plaćanja može procesuirati 600 transakcija u minuti, što znači da je navala premašivala tu brojku. Velik interes potvrđuju nam i iz agencije  Lupa promotion. Prema njihovim informacijama, u prva tri sata prodano je sedam tisuća ulaznica.

Obožavatelji koji su odlučili doći do svoje vrijedne ulaznice na prodajnim mjestima još sinoć su stali u redove kako bi do zgoditka došli već u devet sati, kad je prodaja počela. Tako sepred dućanom Adriatica.net na Savskoj cesti u Zagrebu red počeo stvarati već u dva sata ujutro.

   
Martina Kenji
Red u Teslinoj
 

Prema službenim informacijama, putem interneta može se kupiti najviše četiri ulaznice, a na prodajnim mjestima šest. Iz Lupe su nam javili da je zbog velikog interesa na nekim prodajnim mjestima maksimalan broj ulaznica ograničen također na četiri.