TAJNO VJENČANJE

Holivudska glumica Stana Katic udala se u Dalmaciji

28.04.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Holivudska glumica hrvatskih korijena i zvijezda popularne serije 'Castle' proteklog vikenda, na svoj rođendan, udala se za dugogodišnjeg dečka Krisa Brkljača u Hrvatskoj

Kanadska glumica s holivudskom karijerom Stana Katic odabrala je zemlju svojih predaka za vjenčanje. Naime Stana, čiji su roditelji porijeklom iz Vrlike i okolice Sinja te su davno emigrirali u Kanadu, sa svojim se dugogodišnjim dečkom Krisom vjenčala proteklog vikenda u Dalmaciji na svoj 37. rođendan.

Zvijezda serije 'Castle' jako je ponosna na svoje korijene, stoga ne čudi to što je odlučila stupiti u brak u zemlji iz koje potječe. 'Odlasci u Dalmaciju najljepši su trenuci u mom životu. Sve smo proputovali, upoznali mnogo članova obitelji i iskusili život na selu. Obožavam Dalmaciju, iako uz ovaj posao ne mogu odlaziti u nju koliko bih htjela. No moja braća putuju ondje svakih nekoliko mjeseci i na tome im veoma zavidim. S druge strane, veoma mi je bliska dalmatinska kuhinja i od mame sam naučila pripravljati dosta toga, primjerice bakalar i blitvu', rekla je 37-godišnja glumica prije nekoliko godina hrvatskim medijima.

#DontKillMyBuzz Flashing Back on a Friday: A lesson in beekeeping from family in Dalmatia. #BuzzBiz

A photo posted by Stana Katic (@drstanakatic) on