LUDA AMERIKA

Hoće li se i Bruce Willis kandidirati za predsjednika?

19.10.2015 u 19:36

Bionic
Reading

S obzirom na zanimljivost američke političke scene, na kojoj je Donald Trump vodeći kandidat među konzervativcima, zapravo i ne čudi kad Kanye West i Lindsay Lohan najavljuju svoje kandidature za neke buduće izbore. Kao šlag na tortu došla je 'prekrasna i potpuno prirodna' kosa glumca Brucea Willisa

Bruce Willis nedavno je gostovao kod Jimmyja Fallona u emisiji 'Tonight Show', u kojoj se pojavio s narančastom perikom. Njih dvojica zatim su izvela skeč o Willisovoj 'neočekivano izrasloj kosi'.

Šale na račun Donalda Trumpa nisu stale nakon što je predsjednički kandidat jednom od svojih glasača dopustio da ga potegne za kosu kako bi dokazao da je prava, a ne tupe, kako mnogi sumnjaju. To, naravno, nikoga nije uvjerilo, a očito je samo pojačalo zabavu na Trumpov račun.

Zanimljivosti budućih američkih predsjedničkih izbora pridonose i najave kandidatura Lindsay Lohan i Kanyea Westa na predsjedničkim izborima 2020. Tim više što je Lindsay Lohan na kandidaturu potaknuo Kanye West svojom najavom da će biti jedan od kandidata za Ovalni ured Bijele kuće.

Jimmy Kimmel je nedugo nakon Westove najave usporedio pjevača s Donaldom Trumpom te zaključio da postoje mnoge dodirne točke između njih dvojice.