PRIPREME POČINJU

Hoće li Korana Gvozdić ovo ljeto na Zrće?

26.05.2013 u 16:29

Najava nove sezone kluba Noa Beach

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Noa Beach Club

Bionic
Reading

Noa Beach Club predstavio je svoje nove zabavno-vizualne sadržaje te klupski program kojim potvrđuje status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali. Predstavljanje se održalo u Preobraženskoj ulici, u samom srcu grada, na terasi kafića Supercaffe

Točno u podne, na polovici zagrebačke špice, Noa Beach Club predstavio je novi vizualni identitet koji mu definitivno donosi status najljepšeg kluba na Jadranu. Osim toga, Noa je najavila spektakularni karneval Circus Maximus, koji započinje 6. kolovoza i na Zrće nam dovodi svjetske DJ zvijezde, kao što su Calvin Harris i SuperMartXe.


Osim u atraktivnoj 3D instalaciji, gosti su uživali u nastupu svjetski čuvenog DJ-a Brune from Ibiza, kojeg nam je samo za ovu priliku doveo Franck. Bruno je svojom glazbom oduševio mnoge osobe iz javnog života, kao što su Mario Petreković, Korana Gvozdić, Janko Popović Volarić, Ogi Antunac, Ivica Propadalo, Zana Marjanović i Emir Kapetanović, David Vurdelja/Baby Dooks te Hrvoje Šalković, Noin voditelj odnosa s javnošću.

Zbog niza razloga, Noa Beach Club smatra se jednim od najboljih klubova čitavog Mediterana. Smješten iznad vode, klub nudi epski pogled na sudar kristalno čistog jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja.