TAJANSTVENI ODABRANIK

Halle Berry: Nova ljubav i mračna strana prošlosti

22.06.2016 u 08:13

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnje rastave od francuskog glumca Oliviera Martineza s kojim je bila tek dvije godine u braku, 49-godišnja američka glumica opet je zaljubljena ako je suditi po najnovijim fotografijama na kojima je muškarac zasad još nepoznat javnosti čvrsto drži u zagrljaju i za ruku. Par je snimljen na večeri u New Yorku

Iza nje su tri propala braka i mnoga ljubavna razočaranja, no lijepa Halle Berry u ljubavi ne uzima predah. Naime, prošle godine rastala se od Oliviera Martineza s kojim ima trogodišnjeg sina Macea, njihovi teški karakteri još teže su se mogli usuglasiti, zbog čega njihov razvod ni nije bio veliko iznenađenje. Svaki muškarac s kojim je Halle bila nije mogao zadovoljiti njezina velika očekivanja, a pitanje je hoće li u tome uspjeti novi odabranik zgodne glumice.

Naime, Berry je početkom tjedna u New Yorku snimljena u zagrljaju zasad nepoznatog naočitog muškarca kojeg je čvrsto držala za ruku. Posljednjih godina karijera joj je krenula silaznom putanjom, uporno je birala pogrešne uloge, no možda ljubav s pravom osobom osvijetli zasad teško životno razdoblje.


Halle Berry u zagrljaju nepoznatog muškarca snimljena u New Yorku na izlasku iz restorana

Prošle godine ispričala je vrlo bolnu obiteljsku priču u kojoj je otkrila kako je uz svoju majku i sestru bila žrtva obiteljskog zlostavljanja.

'Nisam bila udana za čovjeka koji me je zlostavljao, ali moja majka jest. Imala sam samo pet godina kad sam prvi put svjedočila sceni u kojoj je moj otac pretukao moju mamu. Trajalo je to predugo, ti ožiljci meni i mojoj sestri možda nikad neće zacijeliti', priznala je glumica. Pokojnom ocu Jeromeu Berryju je ipak na Dan očeva posvetila post na svom Instagramu sve mu oprostivši.

Razlog njezinih neuspjelih ljubavi možda upravo leži u toj mračnoj strani njezine prošlosti s kojom je konačno odlučila raskrstiti. Nagla narav i teška ruka njezina posljednjeg supruga Oliviera Martineza presudila je njihovu braku.

When we have done our best, we should wait the result in peace.

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on