ZAJEDNO NA ROĐENDANU

Gwyneth Paltrow napokon otkrila novu ljubav

07.04.2015 u 13:38

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno odmarala u Meksiku u društvu bivšeg supruga Chrisa Martina, glumica Gwyneth Paltrow na veliku zabavu povodom 50. rođendana kolege Roberta Downeyja povela je novog dečka Brada Falchuka. Upoznali su se na setu serije 'Glee'

Velika rođendanska zabava Roberta Downeyja Jr.-a na aerodromu u blizini Santa Monice kojoj su prisustvovala najveća holivudska imena bio je događaj na kojem je Gwyneth Paltrow javnosti pokazala svog novog odabranika. Prošlog tjedna s bivšim suprugom Chrisom Martinom i djecom odmarala se u Meksiku, a medijski napisi o njihovom navodnom pomirenju zasigurno su je natjerali da pusti neke nove informacije.

Nova je ljubav 42-godišnje glumice 44-godišnji Brad Falchuk kojeg je upoznala prije pet godina na setu serije 'Glee'. Tajno se viđaju već mjesecima, no prvi su put zajedno snimljeni jučer na rođendanu svog kolege. Iskre su planule još u srpnju prošle godine kada su otišli na zajedničko putovanje u Utah. Brad iza sebe također ima jedan brak koji je nakon deset godina okončan 2013. Kao i Gwyneth, ima dvoje djece.

#vivamexcio #agradecida

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Before the clock strikes, one last happy birthday to a true great, Robert Downey Jr. Friend, brother, inspiration. ??????

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

New additions to the family! #thesmilesaysitall #happyeaster

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on