OD BESTELERA DO BLOCKBUSTERA

Gus Van Sant će režirati 'Pedeset nijansi'?

24.04.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Slavni bi redatelj mogao režirati filmski adaptaciju vruće trilogije, no još nije poznato tko će igrati zgodnog kinky milijardera te koja će glumica dobiti ulogu nevine studentice Anastasije Stelle koju Christian Grey uvodi u svijet sadomazo seksa

Gus Van Sant, koji je za Focus Features prošle godine snimio film 'Obećana zemlja', mogao bi ponovno surađivati s tim studijom na filmskoj adaptaciji hita 'Pedeset nijansi sive', piše TheWrap.

Van Sant prošloga je vikenda snimio probne snimke seksi scena s Alexom Pettyferom koji je tumačio naslovnu ulogu bogatog i zgodnog, ali SM seksom opsjednutog Christiana Greya.

TheWrap otkriva da je Van Sant snimio scene u kojima glavni ženski lik Anastasia Steele gubi nevinost s Greyem. No iako je Pettyfer snimio probne snimke navodno neće igrati Greya u filmu.

Nije poznato ni koja će glumica igrati ulogu Anastasije Steel, sramežljive djevojke u koju se zaljubljuje kinky milijarder. Ta je uloga u ovom trenutku jedna od najtraženijih u Hollywoodu.

Spominju se imena Emme Watson, Mile Kunis i zvijezde serije 'Girls' Allison Williams, no koja glumica ima najviše šanse, nije poznato. Emma Watson na Twitteru je prošlog mjeseca odlučno demantirala da je dobila ulogu.

Universal i Focus potrošili su najmanje tri milijuna dolara ratujući za filmska prava ovog erotskog bestselera te zasigurno očekuju da će ovaj književni fenomen postati uspješna franšiza.

Van Sant je poznat kao redatelj koji se suočava s temama seksa od debitantskog 'Mala Noche', 'My Own Private Idaho' do provokativnog plesa Nicole Kidman u filmu 'To Die For'.