BEZ ZARUČNICE DANIJELE

Grašo stigao sa sestrom pa se zabavljao sa zanosnom ljepoticom

24.11.2015 u 16:38

Bionic
Reading

Mnogi su se začudili kad su Petra Grašu na Severininom vjenčanju vidjeli bez njegove dugogodišnje partnerice Danijele Martinović. Pjevač je u Beograd doputovao u pratnji svoje mlađe sestre Buge, a u Crowne Plaza hotelu fotografirao se u društvu Radmile Radojević, javnosti nepoznate ljepotice koja se zajedničkom fotografijom pohvalila na Instagramu

Dok je njezin dragi tulumario s poznatima i nepoznatima u Beogradu te Severini i Igoru Kojiću otpjevao svoju baladu 'Moje zlato' za njihov prvi ples na vjenčanju, Danijela Martinović je svečanost prijateljice iz osnovne škole Severine propustila zbog koncerta.

Nastupala je na 'Hrvatskoj noći u Frankfurtu' gdje je publiku zabavljala svojim novim i starim hitovima. S Grašinom i njezinom vezom, doznajemo, sve je u redu, a ona je u Njemačkoj pokazala svoje zadovoljstvo i sreću s novom frizurom, mladenačkom energijom i vitkom figurom na kojoj bi joj pozavidjele i znatno mlađe kolegice.

U svibnju je za Novu TV Petar Grašo izjavio da se i oni spremaju za vjenčanje, a možda ih upravo Severinino slavlje potakne da to bude što prije. 

#petargraso #singer #fromcroatia

A photo posted by Rada (@radmilaradojevic) on



Danijela i Petar su u sretnoj vezi već 20 godina