MARIO REVOLTIRAN

'Gotovac je tetka koja samo zna motati cigarete!'

05.06.2009 u 15:39

Bionic
Reading

Mario Mlinarić zamjera Anti što je govorio protiv njega bez nekog povoda i što Gotovčevi očekuju da se sve vrti oko njih

'Tu je šutio, nemoj mi se sakrivati iza svoje žene. Pobili smo se zato što izmišljaju i lažu. Sjedni i reci što imaš protiv mene, a ne preko svoje žene, to je za mene tetka, to nije muško! Dovoljno sam pametna osoba da znam što radim. Ja sam kao neki glumac koji glumi tri mjeseca neku dobričinu ovdje. Mi bi se trebali klanjati kad oni dođu, ma daj, koji su oni faktori u našim životima!', grmio je Mario u razgovoru s Marijom Štrajh, koja i nije bila upoznata sa svim detaljima Antinih huškanja protiv Marija. Mariju nije jasno kako je Ante mogao pred cijelom nacijom lagati o njemu te govoriti da je na farmu došao u bijegu pred kamatarima. 'Što si on dopušta, koji je on faktor u mom životu?', počeo je isfrustrirano pravi mali monolog.

 

 

 


Na Marijin prijedlog da se razjasni s Gotovcem za nekoliko dana, kada se ukaže prilika, Mario je jasno rekao da mu to ne pada na pamet, jer za Antu nema nimalo poštovanja. 'Ako sam ja napuhani majmun, onda stani pred tog napuhanog majmuna!', prisjetio se pogrdnog epiteta kojim ga je okrstio Ante. 'Ante nije ništa radio osim smotao 300 cigareta', ogorčeno je ustanovio Mario, koji je kroz tri mjeseca na farmi zaista pokazao maksimalnu radišnost, pa nije čudo što ga Antine objede itekako vrijeđaju.