UGLEDAN AMBASADOR

Goran Višnjić u borbi za očuvanje kenijskih slonova

12.03.2015 u 11:21

Bionic
Reading

Ugledni ambasador Zaklade za dobrobit životinja (IFAW) upozorio je svjetsku javnost na ugroženost slonova, a u videouratku pridružile su mu se i druge svjetske zvijezde

Goran Višnjić aktivan je ambasador Međunarodne zaklade za dobrobit životinja (IFAW) koja je prije dva tjedna u Los Angelesu, u hotelu Palomar, organizirala humanitarnu večeru. Popularni glumac, koji je nedavno potvrdio ekskluzivnu vijest za tportal da je dobio glavnu ulogu u američkoj seriji 'Granice zločina' te da se zbog snimanja seli u Prag, zalaže se za očuvanje slonova iz kenijskog nacionalnog parka Amboseli. U videospotu, koji su skupa snimili mnogi ambasadori Zaklade, Višnjić upozorava da svakih petnaest minuta umre jedan slon.


'Morate se educirati i štititi životinje kako bi stopa nasilja bila niža', govori ambasador Višnjić, uz kojeg su svoj glas slonovima dali i Kristin Bauer, Matt Sorum, Amber Valletta, Michelle Monaghan, Kate Mara, Melissa Rivers, Brian Austin Green, Camryn Manheim, Dean Norris, Denise Richards, Ed Begley Jr. i mnogi drugi.

 

Pogledajte video: