SEVERINA I IGOR KOJIĆ

Godišnjica beogradske svadbe i prvi bračni izazovi

22.11.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana dogodila se jedna od najspektakularnijih svadbi na ovim prostorima, ona Severine i Igora Kojića, a godinu dana poslije slavlja u Beogradu u njihovu životu sve je manje spektakla, a sve više realnosti. Severina je na svom Instagramu obilježila zanimljivim videom današnji dan, no njezin suprug zasad je ostao bez komentara o godišnjici na društvenim mrežama

Svaki bračni život ima i lijepe i obeshrabrujuće trenutke, u tome izuzetak zasigurno nisu ni Severina i Igor Kojić. Iako su proteklih godinu dana skoro pa svakodnevno slavili svoju ljubav na društvenim mrežama, zadnjih tjedana odustali su od te navike. Zanimljivo je kako je Igor svoju posljednju fotografiju sa suprugom objavio prije dva mjeseca. Srpski mediji raspisali su se o nategnutim odnosima Severine i njezina svekra zbog kojeg sve manje boravi u Beogradu. Koliko joj to Igor, koji je jako blizak sa svojim roditeljima, zamjera, zasad nije poznato.

Zbog Severininih problema s glasnicama i moguće operacije, situacija se još više zakomplicirala. No prije točno godinu dana Severina i Igor nisu se suočavali sa životnim izazovima i problemima već čistom srećom kad su s nekoliko stotina uzvanika slavili svoje beogradsko vjenčanje.

Severina je na svom Instagramu danas godišnjicu obilježila pjesmom 'Mili moj' i videom zajedničkih uspomena. Igor je zasad na temu godišnjice na Instagramu ostao bez komentara.

...više od života ❤ 22.11. @igorkojic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Kojic (@severina) on

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on