THE EDGE U HRVATSKOJ

Gitarist U2-a u Cavtatu slavi 55. rođendan

08.08.2016 u 21:30

Bionic
Reading

Slavni gitarist benda U2 David Howell Evans, poznatiji kao The Edge, trenutno se odmara u Hrvatskoj, točnije na jugu u Cavtatu gdje danas uz kolegu iz benda Adama Claytona i obitelj slavi 55. rođendan. Prije sedam godina i Bono Vox ljetovao je na istom mjestu. Da je The Edge u Hrvatskoj, otkrila je fotografija Cavtata u suton, objavljena na službenoj Facebook-stranici U2-a

Nakon što su najavili novi album koji će svjetlo dana ugledati 2017. kad kreću sa svjetskom turnejom, članovi irskog benda U2 trenutno su na odmoru. Neki od njih su u Hrvatskoj, točnije gitarist The Edge danas u Cavtatu slavi 55. rođendan. Ljepote Jadrana nisu strane članovima benda, a prije sedam godina u Dubrovniku s obitelji bio je i Bono Vox te basist Adam Clayton.

Rođendanska slavlja članova U2 priča su za sebe, posebno onda kad slavi Bono Vox. Da će The Edge svoj 55. dočekati u Cavtatu, otkrila je fotografija tog gradića u suton na njihovim društvenim stranicama.

Za Edgea su posljednji mjeseci bili naporni. U travnju je izgubio oca koji je od raka preminuo u 85. godini, a već početkom svibnja ušao je u povijest kao prvi roker koji je zasvirao u Sikstinskoj kapeli. Tom prilikom našalio se kako ne može vjerovati da su baš njega odabrali kao prvog suvremenog umjetnika koji će zasvirati u 'najljepšoj dvorani na svijetu' koju je u 16. stoljeću oslikao Michelangelo.

Night before Edges birthday ! - Adam

A photo posted by U2 Official (@u2) on

Dude owns the word Happy @pharrell

A photo posted by U2 Official (@u2) on

Mediterranean on Monday ... Adam

A photo posted by U2 Official (@u2) on