PREOKRET NA FARMI

Gianna se okreće Ivani i Sonji!

14.05.2009 u 18:45

Bionic
Reading

Kako se dvoboj približava, odnosi i računice farmerica se mijenjaju. Do jučer 'sestre', Simona i Gianna očito više nisu na istoj frekvenciji

Gianna je tako Ivani povjerila da joj je upravo ona favorit od ulaska na farmu. 'A, Ivana moja, imaš prijateljicu, znaš da me imaš. I otkako sam došla ovdje u tebi sam vidjela to, ali fakat’, sipala je umilne riječi, dok je Ivana odgovarala da joj je žao Simone jer je ‘naivna do bola’.

Kako Gianna vjeruje da će, nekim čudom, u petak baš ona izletjeti s farme, Ivani je objasnila koje su joj zapravo daljnje namjere. ‘Vidjet ćeš pismo, Ivana moja, sve će ti biti jasno! Jedina ćeš u ovoj kući ti dobiti nešto od mene. Tebi će to predstavljati vrijednost, da ti pokažem koliko te poštujem i cijenim. Ali budi sigurna da tebe neće nitko dirati jer je to moja osobna želja. To se mora ispoštovati’, dala je do znanja Ivani da može računati na određene stvari ako Gianna zaista bude u dvoboju sa Simonom te od nje izgubi.

Odjednom se razgovor prebacio na Sonju, koja je otpočetka bila najmanje omiljena među curama. 'Ako itko bude pustio suzu, znam da će tvoja bit iskrena. I vjerujem za Sonju’, rekla je Gianna, na što se Ivana nadovezala govoreći da joj je jako žao što je Sonju krivo procijenila. Čini se da sada, kada glavna nagrada postaje sve opipljivija, farmerice mijenjaju mišljenje bukvalno svakih pola sata. A tko je zapravo drugi duelist, još uvijek nije poznato.