SIMONA POBIJEDILA 'SESTRU'

Gianna napustila farmu!

15.05.2009 u 21:15

Bionic
Reading

Čini se da večerašnja borba Simone Gotovac i Gianne Apostolski nije bila borba za ostanak na farmi, već za izlazak u vanjski svijet. Ipak, u guranju kola Simona je bila jača, čime nije zaslužila izlazak, već ga je prepustila svojoj 'sestri'

Gianna je izabrala borbu snage, i to guranjem kola koja je jednom ove sezone, u Renmanovom slučaju, završila gotovo fatalno. 'Nakon dosta vremena, konačno imamo jedan pravi fajt', najavio je dvoboj Kocka.

No jaje je prvo zgnječila Gianna, te se upravo njoj ispunila želja da napusti farmu te ode kući. Najviše se polemika uoči borbe vodilo oko toga je li Gianna zaista bila iskrena u svom plaču i zazivanju da je se pusti da se vrati doma te je li iskrena u svom prijateljstvu sa Simonom.

 

tportal


 

 

Ante je, naime, izjavio da je Simona 'prokužila' Giannu čak i prije njega, ako je to moguće, jer je 'puno pronicljivija' u prepoznavanju ljudskih osobina. Marina pak nimalo nije vjerovala da Gianna zaista želi van, već da je to njezin očajnički pokušaj da što dulje ostane na farmi. Nakon što je Gianna izgubila u dvoboju, Ante je odmah komentirao da mu je porasla u očima jer je korektno odigrala, budući da ona baš i nema šanse za finale, za razliku od njegove žene.

Kako god bilo, rastale su se sa suzama u očima te zagrljajima, s povicima: 'Volim te, ljubavi!' i: 'Hvala ti, sestro!' Kada je u studiju vidjela što su farmerice pričale njoj iza leđa, zaključila je da je Petra vrlo neiskrena, da se okreće kako vjetar puše te da s tim stavom neće daleko dogurati. 'Petra je ta koja se svima uvaljuje u dupe, pa i Simoni', gorko je zaključila, obrazloživši da se Simona Petri povjeravala zato što je naivna te svima vjeruje. 'Petra joj je napunila glavu. Ona bi sve dala da bude u finalu', još je jednom ponovila što misli o Petri, dok je za preostale dečke rekla da nisu baš tako bezazleni te da su 'puno veće babe nego žene'. Protiv Sonje, s druge strane, nema ništa.

 

Pogledajte kako je izgledao dvoboj Gianne i Simone: