NAGRADNJAČA

Freemasons u Culture Clubu Revelin

03.07.2013 u 12:44

Bionic
Reading

Culture Club Revelin ponosno predstavlja britanski dvojac Freemasons koji su postali pravi ljubimci hrvatske publike, a koji nastupaju ovog četvrtak, 4. srpnja!

Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita 'Turn Around', dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.

Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michaelom Jacksonom, Faith Evans i dr. Njihovi remiksevi pjesama Beyonceinog 'B-Day' albuma, uključujući 'Deja Vu', 'Beautiful Liar','Ring The Alarm' i 'Greenlight' postali su legendarni hitovi i njihove verzije su korištene kao glavni Radio Editi diljem Europe, zajedno s drugim mixevima s Kelly Rowland 'Rad', Kylie - 'One' i Whitney Houston 'Million Dollar Bill'. U 2007. Freemasons rade svoj najuspješniji singl s Alanis Morissette i pjesmom 'Uninvited' koja postiže ogroman uspjeh u svijetu.

Zbog mnogobrojnih hitova britanski house dvojac postao je omiljeni izvođač publike u Hrvatskoj, gdje često rado nastupaju. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Marin Gulan
Toni Benić