IMAJU DOBAR ALIBI

Franku Batelić zamijenili Ivanom Crnković

08.12.2010 u 20:28

Bionic
Reading

Viktor Milaković i Dino Juratovac, poznati kao dvojac AliBi, nakon nastupa na Dori ovoga proljeća i dueta s Frankom Batelić napravili su još jedan važan korak u karijeri: odbrali su pjevačicu te je tako AliBi iz dvojca postao trojac

AliBi

Nakon više kruga audicija i 30-ak prijavljenih kandidatkinja, jednoglasno je izabrana Ivana Crnković oduševivši dečke svojim glasom i stasom, ali i svojom pozitivnom energijom zbog koje je već nazvana dobrim duhom AliBija.

'Još ljetos kada sam čula najavu da će AliBi tražiti pjevačicu, moja sestra me nagovarala da se prijavim. Od tada sve se događalo baš kao da je tako trebalo biti. Jako sam sretna što sam ušla u pozitivan tim, predan poslu. AliBi ekipa ima sjajnu viziju za budućnost i pronašla sam se u tome. Iskreno, nisu mi dali da predahnem, od audicije, pa do snimanja božićnog singla, 'ubacili su' me u akciju i to mi se jako sviđa. Od AliBija očekujte još mnogo pozitivnih iznenađenja', rekla je Ivana ekskluzivno za tportal.

Odmah po dolasku u grupu, Ivana je bačena u vatru te je s ostatkom benda snimila božićni singl pod nazivom 'Božić je' koju vam tportal ovom prilikom predstavlja. Glazbu i aranžman za ovu pjesmu napisao je svima dobro poznat Boris Đurđević, a za tekst, uz Borisa, zaslužni su i dečki iz AliBija.

Ivana neće dugo čekati ni na prve nastupe. Već 21. prosinca AliBi nastupa na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, na humanitarnom koncertu Zaklade Ana Rukavina.

A tko je nova pjevačica AliBija?

Ivana Crnković rođena je 1988. u Osijeku, a dio djetinjstva živjela je u Njemačkoj. Pjeva od malih nogu - od školskog zbora do crkvenog zbora. Pri kraju osnovne škole pjeva u STD-u (Slavonsko tamburaško društvo) Pajo Kolarić, gdje ostaje dugi niz godina i odrađuje nastupe s orkestrom, tako da je skupila iskustvo solo nastupa na koncertima. U srednjoškolskim danima otkriva svoju drugu veliku ljubav - ples kojim se bavi sve do današnjih dana. Studentica je Ekonomskog fakulteta u Osijeku.