THE VOICE

Finalisti o Nini: Voljeli bismo je vidjeti na Eurosongu

28.04.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Mateo, Jure i Marin otkrili su nam svoje planove, složili su se da je Nina Kraljić zasluženo odnijela pobjedu u 'Voiceu', a neki od njih rado bi je gledali i slušali na najvećoj europskoj pozornici. S obzirom na to da se šuškalo kako će nas upravo pobjednik 'Voicea' iduće godine predstavljati na Euroviziji, možda Nina zaista i zapjeva na tom velikom natjecanju

Pobjednica prvog hrvatskog 'Voicea' Nina Kraljić najavila je da će za nekoliko tjedana izdati prvu pjesmu, a što o njezinoj pobjedi misle finalisti popularnog showa koji je prošle subote uz male ekrane prikovao više od milijun znatiželjnika?

'Svaka čast Nini, zasluženo je pobijedila i neka se samo drži svog glazbenog pravca. Želim joj sreću u izgradnji karijere, a najviše bih je volio vidjeti na Eurosongu', rekao nam je Mateo Resman, koji je natjecanje završio na drugom mjestu.

'Indira i ja smo baš ostali iznenađeni ishodom. Drago nam je da smo osvojili publiku. Sada ću se posvetiti fakultetu i nastaviti raditi sa svojim bendom. Ne vidim se u nekom zabavnom izričaju, bit će to više moderni pop rock ili žešće balade', kaže Mateo.


Jure Brkljača također je pun planova za daljnju karijeru. S Tonyjem Cetinskim, svojim mentorom iz showa, nastavlja suradnju pa ćemo tako uskoro moći čuti njegov prvi singl, a kako kaže, ostat će vjeran pop izričaju.

'Nina uistinu ima poseban glas. Ako je publika tako odlučila, onda je tako i želim joj čestitati na uspjehu', ističe mladi Zadranin.

A iako su mu mnogi prognozirali pobjedu, Marin Jurić Čivro naposljetku se morao zadovoljiti brončanom medaljom. 'Pobijedila je, što je da je. Ima sve kvalitete za pobjedu. No malo mi je čudno kako moji i Jurini obožavatelji nisu mogli dobiti liniju pa nam tako nije zabilježeno više od pola glasova. Sve u svemu, ponosan sam što sam došao do finala. Sretan sam što mi se ljudi i dalje javljaju i jedva čekaju moje nove pjesme, kao i prvi CD', kazao nam je Marin.