ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Feminemke se u Oslu časte skupim delicijama

24.05.2010 u 11:46

Bionic
Reading

Cure iz grupe Feminnem već šest dana su u Oslu, gdje se druže s konkurencijom i uživaju u morskim delicijama

'Družimo se najviše sa susjedima iz BiH i njihovim predstavnikom Vukašinom Brajićem. Ali i s Bugarinom Mirom, s kojim smo snimile i duet', dočarale su za Večernji list društveni sloj svog boravka u Oslu.

Ostatak vremena Pamela Ramljak, Nika Antolos i Neda Parmać provode na probama te u upoznavanju kulturnih i gastronomskih bogatstava Osla. Tako su posjetile Munchov muzej i divile se njegovom slavnom 'Vrisku', oduševile se Operom i posebice hranom. 'Hrana je, kao i sve ostalo, užasno skupa. Nama posebice. No kako sve tri obožavamo ribu, a pogotovo lososa, koji je ovdje nacionalno jelo, ne štedimo, već uživamo u skupim delicijama', dodala je Pamela.

Između zabave i kulturnog uzdizanja cure su dale intervju za portal eurosong.be u kojemu su govorile o grupi i pjesmi Lako je sve. Tako su istaknule da će poruka pjesme, iako će je otpjevati na hrvatskom jeziku, uspjeti stići do pažljivog slušatelja preko glazbe koja je jezik svijeta, ali i pokreta tijela, pogleda i koječega još. Cure na kladionicama kotiraju među deset te se nadamo da će glasači iščitati njihove pokrete i da će polufinalni nastup u četvrtak biti tek uvertira u veliko subotnje finale. Cijeli intervju pogledajte u videoprilogu.