NOVA LJUBAV

Fatalna ljepotica Tia Jurčić zavela i Marija Mamića

02.11.2016 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon bračnog brodoloma s američkim košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima petogodišnjeg sina 30-godišnja Tia Jurčić jedno se vrijeme družila i s atraktivnim bivšim sportašem, danas uspješnim poduzetnikom Eduardom Bočkajem, a njezina nova ljubav, ako je vjerovati pisanju jednog domaćeg tjednika, navodno je najstariji sin Zdravka Mamića - Mario Mamić

Ljubavni život zgodne kćeri političara Ljube Jurčića posljednjih je mjeseci neizostavna tema u hrvatskim medijima. Naime, nakon što se prošle godine razvela od američkog košarkaša Chrisa Warrena nakon pet godina braka i sedam godina veze, s kojim ima petogodišnjeg sina, atraktivna Tia nije dugo samovala. U travnju ove godine nagađalo se o njezinoj vezi s 11 godina starijim Eduardom Bočkajem, na što je on odgovorio kako je njihova veza samo prijateljska, a umjesto ljubavnika babysitter jenjezina jedinca Domenica. Zajedno su viđeni i na jednoj modnoj reviji, a Bočkaj je u javnosti tada često viđan s Tijinim sinom.


Eduard Bočkaj s petogodišnjim Domenicom, sinčićem Tije Jurčić,
snimljeni na modnoj reviji u travnju ove godine...


...a već u svibnju duhovito je izjavio kako uživa u ulozi dadilje

No stvari su se promijenile ovog ljeta kad je Tia na Pagu, navodno, upoznala Marija Mamića koji je, poput nje, prolazio bračne nevolje sa suprugom Monikom s kojom ima dva sina. Kako tvrdi časopis Story, Tia i Mario su se zbližili toliko da danas žive zajedno, a navodno su nedavno bili i u Dubaiju.

U razgovoru za tportal bivša gospođa Warren naglasila je kako i dalje ostaje pri odluci da napise o vezi sa sinom Zdravka Mamića ne želi komentirati. Na upit želi li demantirati vezu i dalje je bio isti odgovor:'Ne želim komentirati', rekla nam je Tia.


Dok je bila u braku s Chrisom Warrenom, Tia je veći dio godine živjela u Dallasu
odakle joj je suprug



O bračnim nevoljama Marija i Monike Mamić priča se već neko vrijeme


425338,424227,69747,426820