(NE)OČEKIVAN IZBOR

Evo tko su voditelji ovogodišnjeg Porina!

27.02.2015 u 14:36

Bionic
Reading

Ovogodišnju svečanu dodjelu glazbene nagrade Porin koja će se održati u Splitu 6. ožujka vodit će Ana Gruica, Nikša Kušelj, Ida Prester i Mario Petreković

Glazbenici, glumci i jedan svestrani komičar ove će se godine naći u voditeljskoj ulozi na svečanoj dodjeli nagrade Porin 6. ožujka u Splitu.

Riječ je o Idi Prester, Nikši Kušelju, Ani Gruici i nezaobilaznom Mariju Perekoviću koji svojim jedinstvenim smislom za humor obogati svaku manifestaciju u Hrvatskoj posljednjih mjeseci, piše Scena.hr. Glumac i kantautor Nikša Kušelj koji podjednako dobro pliva u glumi, glazbi i poeziji već se okušao  kao voditelj na početku svoje karijere:

'Vodio sam davno Mali raspjevani Dubrovnik, krajem prošle godine i Fašnički koncert u zagrebačkom HNK-u. Ukratko, rekli su mi da trebaju nekog tko dobro pjeva i ima voditeljskog iskustva i evo me', iskren je Nikša. Kad je domaća glazba u pitanju, posebno cijeni Olivera kao pjevača i Arsena Dedića kao kantautora. I sam je prošle godine izdao knjigu poezije 'Fleur de sel' i CD 'Berači soli'. Ali to nije sve što ćemo još čuti i čitati od njega, kaže Kušelj. O svojoj voditeljskoj ulozi na Porinu nešto je rekla i glumica Ana Gruica kojoj je posebno drago što se manifestacija održava u njezinom rodnom gradu, a poziv ju je, priznaje, oduševio.

'Već imam cijeli tim uz pomoć kostimografa Ivana Lemca. Modni dvojac Arileo i dizajnerica Monika Sablić će se pobrinuti za haljine, a cipele stižu iz radionice Ivana Ledenka. Svi su oni moji dragi suradnici i prijatelji dugi niz godina', otkrila je Ana.