ŠTO IH JE SPOJILO?

Evo tko su sve nove prijateljice na domaćoj sceni

30.10.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Intrigantna poput novih ljubavi su i nova prijateljstva slavnih Hrvatica, a ono koje je zaintrigiralo javnost posljednjih tjedana jest prijateljstvo direktorice marketinga Agrokora Ive Balent i pjevačice Danijele Martinović, koje su zajedno pozirale na Danijelinoj promociji intimnih zapisa 'Šalabahter života'. Zbližile su se nedavno i Lejla Filipović i Vanja Horvat, a posljednjih godinu dana sve više se druže glumica Nataša Janjić i televizijska urednica i voditeljica Nevena Rendeli

Prijatelji i životni partneri koje biramo puno govore o nama, a vodeći se time i nova prijateljstva na domaćoj sceni pletu zanimljivu priču o poznatim Hrvaticama. Posljednje za koje se doznalo u javnosti jest ono Ive Balent i Danijele Martinović, koje su se družile ovog mjeseca na Danijelinoj promociji knjige. Splitska pjevačica je odnedavno gošća na Ivinim obiteljskim slavljima, koja su dosad s estradne scene pohodile samo Severina i kraljica sevdaha Amira Medunjanin. Tko ili što je to spojilo Ivu i Danijelu, zasad je tajna, no možda početak njihova prijateljstva otkrije upravo Danijela u nekom od svojih sljedećih spisateljskih uradaka.

Zanimljiva je i prijateljska veza Lejle Filipović i Vanje Horvat, bivše supruge Zorana Mamića, čiju je zajedničku fotografiju iz kazališta Kerempuh nedavno objavila Lejla na svom Instagram profilu. Dosad ih nismo mogli zajedno vidjeti u javnosti, no njihova zajednička prijateljica je Suzy Josipović Redžepagić čija modna događanja obje uredno pohode.

Nevena Rendeli i Nataša Janjić posljednjih godina nisu gajile intenzivno prijateljstvo. Nataša je vrlo bliska prijateljica s Larisom Navojec, a klubu najboljih prijateljica početkom godine pridružila se i Nevena Rendeli na čijem je Nataša vjenčanju bila uzvanica, a na svadbi je upoznala i sadašnju ljubav Samira Šećerkadića. U siječnju su sa svojim partnerima otišli i na skijanje u Italiju.

Jednom davno Seneka je rekao kako je najveća kvaliteta pravog prijateljstva shvatiti i biti shvaćen, a to su u svojoj bliskosti možda spoznale i ove nove intrigantne prijateljice.


Nevena i Nataša u društvu modne dizajnerice Anamarije Brkić

Helloween ☃

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Nedjeljom.... Catching up... ?? @nevenarendeli

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

#kazalistekerempuh #predstavakrletka #odlicnoooo #pohvalesvima ????????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on