NEUGODNO IZNENAĐENJE

Evo što se dogodi kad novinar jede za Tour de France

09.07.2015 u 18:00

Bionic
Reading

Jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da odlučite jesti poput vrhunskih sportaša? To je pokušao jedan novinar i nije baš najbolje završio

Norveški novinar Nicolay Ramm snimio je kako izgledaju obroci od otprilike 8.000 kalorija, a jedu ga biciklisti slavnog Tour de Francea.

Novinar je za početak pokušao pojesti doručak koji se ne sastoji od posebno neobičnih namirnica, ali količina je već nešto sasvim drugo.

Dakle, za doručak su na meniju bile žitarice, kava, pa jaja, tri sendviča, smoothie, tjestenina, jogurt i sok od naranče.

Sve nabrojano do sada jedna bi manekenka vjerojatno raspodijelila u nekoliko dana, ali Ramm je zatim prešao na međuobrok iako se vidjelo da mu je već prilično teško. On se sastoji od jabuke i banane, šake orašastih plodova, dvije energetske pločice i još kave jer biciklisti izgleda piju puno kofeina.

Nadalje, novinar je neustrašivo krenuo na namirnice koje biciklisti jedu tijekom vožnje, a to su dva kroasana pa dvije limenke Coca Cole, čak sedam energetskih pločica, još dva energetska zalogaja i energetska pića. Tako je u pet sati pojeo tek polovicu, oko 4.300 kalorija i nije bio ni blizu svog cilja. Štoviše, dok je jeo energetske pločice, osjetio je kako bi mogao povratiti, a isto se desilo i malo poslije te hranu nije uspio zadržati u želucu. Kada je ugledao hranu spremnu za ručanje, jednostavno je odustao.