U ŠETNJI S KĆERKOM

Evo kako danas izgleda bivši suprug Ive Majoli

24.08.2015 u 13:43

Bionic
Reading

Danas neprepoznatljivi Stipe Marić centrom Zagreba prošetao je sa svojom devetogodišnjom kćeri Mijom koju je dobio u braku s Ivom Majoli. Nakon ljetnog odmora s mamom i prijateljima na jahti, djevojčica dane prije početka nove školske godine provodi s ocem

Tri godine prošle su od razvoda Ive Majoli (38) i Stipe Marića (35) te od kada se bivši suprug današnje izbornice hrvatske ženske teniske reprezentacije sve manje pojavljuje u medijima. U šetnji gradom nerijetko ga se može vidjeti s devetogodišnjom kćeri Mijom za koju njezina majka Iva tvrdi da je naslijedila njezine gene i teniski talent.

Mia često prati Ivu na teniskim turnirima diljem svijeta, a tijekom njezina boravka u Zagrebu Stipe ne propušta nekoliko dana provesti s kćeri.

Nakon Wimbledona, Iva je s kćeri ovo ljeto provela u društvu prijatelja na jahti kojom su nedavno posjetili i Dubrovnik. Dane prije početka školske godine Mia provodi s ocem u Zagrebu, a fotografi su ih uhvatili tijekom njihove zajedničke nedjeljne šetnje. Nakon razvoda, 35-godišnji poduzetnik bio je u vezi s Martinom Kolbas koja je navodno bila uzrok bračnog brodoloma s Ivom.