NE ŽELI BRAK, ALI...

Evo kako će Rozga nazvati svoje prvo dijete

28.01.2015 u 13:02

Bionic
Reading

Iako se o njenom ljubavnom životu malo zna, pjevačica ne skriva kako uskoro želi roditi dijete i postati mama

Splitska pjevačica koja trenutačno žari i pali aktualnim singlom 'Tsunami' sinoć je gostovala u popularnoj emisiji Ami G Show na srpskom Pinku gdje je voditelju Ognjenu Amidžiću kazala kako bi uskoro voljela postati mama.

'Što se tiče braka, taj mi papir ništa ne znači, ali jako bih voljela imati jednu malu curicu. Znam i ime – zvat će se Luce, Lucija. To je baš pravo dalmatinsko ime. I bit će plava, s velikim plavim okicama, na mater lipa', otkrila je Rozga koju je voditelj potom upitao što ako dijete povuče na tatu.


'Ja bih bila najsretnija na svijetu i da bude sin. Zvao bi se Toni. Moj tata se zove Ante, skraćeno od Antonio. Fora mi je to. Sve sam već isplanirala', rekla je pjevačica i kazala kakvog muškarca priželjkuje za sebe.

'Voljela bih da ima plave oči, ne mora imati plavu kosu, nego onako smeđu, tamnosmeđu. Neka bude malo viši, ne bi mi smetalo. Ne smije biti ni debeo', zaključila je Rozga.

Inače, sve su glasnija šuškanja kako će šarmantna Splićanka biti dio žirija nadolazećeg regionalnog 'X Factora', a video njezinog gostovanja na Pinku pogledajte u nastavku.