ROCK ATRAKCIJA

Električni orgazam prvi put na krovu MSU-a

17.07.2015 u 14:13

Bionic
Reading

Sutrašnjim koncertom kultnog beogradskog benda Električni orgazam završava se ovogodišnje Ljeto u MSU. Tim nastupom obilježit će 35. godina postojanja

Beogradskom bendu još od 80-ih svako je gostovanje u Zagrebu predstavljalo povratak u njihov drugi dom, a ove godine veselje im je veće jer se nastupom u MSU-u penju na glazbeni krovov Muzeja suvremene umjetnosti.

Gile i band će na zagrebačkom koncertu odsvirati pjesme novijeg datuma s albuma 'Harmonajzer' iz 2002. godine te 'To što vidiš to i jeste' iz 2010. godine, ali i starije, legendarne hitove Električnog orgazma s kojima su se proslavili osamdesetih godina poput 'Igra R'n'R cela Jugoslavija', 'Bejbe ti nisi tu', 'Ja sam težak kao konj'...

Do sada su svoje nastupe na programu 'Ljeto u MSU' održali ponajbolji bendovi na ovim prostorima - Kawasaki3P, Majke, Zabranjeno Pušenje, Zoran Predin sa svojim Lačnim Franzom, Edu Maajka i Laibach.

Ulaznica i ove subote vodi posjetioce u Art kino Metropolis, a na rasporedu je komedija 'Francuskinje', koja kroz priče 11 različitih žena opisuje sva lica francuske suvremene žene. Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus, o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.