DRUŽENJE UZ FILM

Ecija, Nataša i Kristina uživale u blagdanskoj čaroliji

09.12.2015 u 16:08

  • +22

Božićna zabava portala Journal.hr u CineStaru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre

Bionic
Reading

U predbožićnom druženju uz dobru obiteljsku komediju u kinu uživale su sinoć Nataša Janjić, glumica koja je zablistala u jednostavnoj crnoj modnoj kombinaciji, te uvijek upečatljiva Ecija Ivušić, poručivši da od ovih blagdana ne očekuje iznenađenje ni od koga osim od - same sebe

Za neke je ovo predbožićno vrijeme prilika za mali predah od poslovnih obaveza i druženje, a upravo tako razmišlja i glumica Nataša Janjić te je sinoć bila jedna od gošći božićne zabave portala Journal.hr. Nakon snimanja nekoliko serija proteklih mjeseci splitska glumica je ove adventske dane u Zagrebu odlučila posvetiti samo sebi. Njezin dečko Marko Kisić trenutno je u Londonu, no par koji voli odlutati izvan granica Hrvatske za doček Nove 2016. zasigurno je isplanirao neko putovanje u nepoznato. Uvijek elegantna Nataša ovaj put je u crnom kombinezonu pokazala da je modna zapovijed 'manje je više' često dobitna kombinacija.

Voditeljica Ecija Ivušić vremena za dobar provod uvijek nađe, a ovih je blagdana, kaže, poželjela iznenaditi samu sebe. Prošlog tjedna u društvu Janice Kostelić bila je zvijezda zabave ruske draguljarske kuće EPL Yakutian Diamonds.

'To je bila prilika da se konačno upoznamo nakon što se već dulje vrijeme družimo na Facebooku. Janica je prava zafrkantica, s njom nikad nije dosadno', kaže Ecija. Poput nje, sinoć je dobro raspoložena bila i modna dizajnerica Kristina Bradač, ovaj put bez pratnje svog dečka Mire Radića.


Igor i Marija Bišćan pogledali su film 'Božić kod Cooperovih'