OVE SUBOTE

E-Base prvi put u Kino klubu Jadran filma

12.12.2013 u 15:46

Bionic
Reading

Subota, 14. prosinca, u KINO KLUB Jadran Filma rezerviran je za sve ljubitelje beskompromisnog housea uz poznato ime hrvatske elektronske scene, člana Burn Studios tima, E-Basea. Uz nastup E-Basea očekuje vas i nastup mladog DJ-a, zaljubljenika u elektronsku glazbu, Ufos Sakirisa, koji će biti zadužen za zagrijavanje

E-Base je producent i DJ iz Zagreba koji, kako na elektronskoj sceni tako i na glazbenoj sceni općenito, djeluje već dugi niz godina. Krase ga mnogi nastupi po klubovima, festivalima i ekskluzivnim fashion događanjima diljem Hrvatske i svijeta uz mnoga svjetski poznata DJ imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas, Tiesto, Paul van Dyk, Faithless i mnogi drugi. Krasi ga i bogata produkcija te suradnje sa raznim bendovima i izvođačima kao što su Mayales, klapa Cambi, Songkillers, Jinx, Josipa Lisac, Dubioza Kolektiv, Paul Wish, Maya Azucena. Kao član Burn Studios tima jedan je od ljudi koji su otkrili i na Ibizu uputili riječku DJane i producenticu Miss Soulfly. Trenutačno priprema svoj novi label, TECH ROOM, a u pripremi je nekoliko novih singleova za sezonu 2013/2014. Kao glavni projekt, radi svoj prvi samostalni album koji se očekuje u ljeto 2014.

Ufos Sakiris aktivni je sudionik klupske scene dugi niz godina i strastveni zaljubljenik u elektronsku glazbu svih žanrova. Ovom se prilikom predstavlja široj zagrebačkoj publici. Garantira instantno postizanje radne temperature uz beskompromisne zvukove dubokog housea.

Svi zaljubljenici u house glazbu, ali i oni koji će to tek postati, dobrodošli su u Kino Klub! Početak je u 23 sata, a ulaz do ponoći je 20 kuna te 30 kuna nakon.